u bent hier

En braaf zijn!

6 +

Tekst en muziektheater


En braaf zijn! viert het samen fantaseren, creëren en spelen. Een inspirerende associatieve voorstelling vol ontroering. Een pleidooi om even ongeremd kind te mogen zijn. Stel je voor: voor één middag verdwijnen plots alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: ‘En braaf zijn!’ Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, je vuil te mogen ... Lees meer »

En braaf zijn! viert het samen fantaseren, creëren en spelen. Een inspirerende associatieve voorstelling vol ontroering. Een pleidooi om even ongeremd kind te mogen zijn.
Stel je voor: voor één middag verdwijnen plots alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: ‘En braaf zijn!’ Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, je vuil te mogen maken, risico’s te nemen. ‘Pas op’ en ‘Voorzichtig zijn!' ruilen we in voor avontuur en heerlijk griezelen. Jongens worden meisjes en omgekeerd. Zwart en wit bevatten plots alle kleuren. Rollen en regels keren we om en het gedresseerde kind laten we vrij. Weg met de betutteling! Lang leve het wilde kind!


Tekst en regie: Hanneke Paauwe
Spel: Eva Schram, Anna Vercammen en Bert Dobbelaere
Kostuums: Sara Dykmans
Decor: Kristof Morel
Geluidsdecor: Wannes Deneer
Productie: Villanella & Hanneke Paauwe
Met dank aan: GC De Kroon

Hanneke Paauwe en Villanella
DE Studio/Villanella
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen
zo 20 december 2020om 15:00ma 21 december 2020om 15:00
De Studio
Bestel tickets
03/202 46 46
tine@villanella.be
www.destudio.com