u bent hier

Els de Schepper ziet ze vliegen

18 +

Tekst en muziektheater, Humor comedy


EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond ... Lees meer »

EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit.

Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els.

EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit.


Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en het plezier gebleven?


 


Neem zeker een geldig ID-bewijs en uw toegangsticket mee, zet je gsm in vliegtuigstand en hou je vast voor een dolle rit vol gein en ongein.


Om lange wachtrijen te voorkomen, kan u alvast online inchecken via elsdeschepper.eu/checkin om zo het boarden vlotter te laten verlopen. En misschien wacht je dan wel een verrassing aan de inkomhal…

Els de Schepper – Try-out
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
do 16 september 2021om 20:00do 16 september 2021om 20:00
Gravenhof Hoboken
€ 2,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/72558/try-out