u bent hier

Els De Schepper ziet ze vliegen

18 +

Humor comedy


EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. Els De Schepper heeft besloten om deze voorstelling te annuleren vanwege de covid-maatregelen. Binnenkort volgt een update van wat er met de reeds aangekochte tickets ... Lees meer »

EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els.

Els De Schepper heeft besloten om deze voorstelling te annuleren vanwege de covid-maatregelen. Binnenkort volgt een update van wat er met de reeds aangekochte tickets gebeurt. 


EDS Airlines presenteert een gloednieuw spektakel, een turbulente vlucht uit de realiteit. Zet je lekker, doe je gordel vast en laat je meevoeren op een expeditie rond de wereld en een sightseeingtour in de diepste kern van Els. Een zoektocht met als belangrijkste vraag: waar zijn de liefde en het plezier gebleven? Neem zeker een geldig ID-bewijs en je toegangsticket mee, zet je gsm in vliegtuigstand en hou je vast voor een dolle rit vol gein en ongein. Om lange wachtrijen te voorkomen, kan je alvast online inchecken via elsdeschepper.eu/checkin om zo het boarden vlotter te laten verlopen. En misschien wacht je dan wel een verrassing aan de inkomhal… 

Els De Schepper
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zaterdag 27 februari 2021om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 22,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75516/els-de...