u bent hier

Ellen Smets - Broemm! - GEANNULEERD

3 +

Tekst en muziektheater


Broemmm is een autootje met een eigen wil. Baasje Teun heeft haar handen vol aan de eigenzinnige auto. Als Teun naar rechts wil, gaat Broemmm naar links. En als Teun de autoradio wil aanzetten, dan laat Broemmm de ruitenwissers vrolijk heen en weer gaan. Hoe dan ook, Teun wil vertrekken. Maar waar blijft haar vriendje Tijn en waarom wil Broemmm nu niet starten? Broemmm! is een beeldende ... Lees meer »

Broemmm is een autootje met een eigen wil. Baasje Teun heeft haar handen vol aan de eigenzinnige auto. Als Teun naar rechts wil, gaat Broemmm naar links. En als Teun de autoradio wil aanzetten, dan laat Broemmm de ruitenwissers vrolijk heen en weer gaan. Hoe dan ook, Teun wil vertrekken. Maar waar blijft haar vriendje Tijn en waarom wil Broemmm nu niet starten?

Broemmm! is een beeldende voorstelling vol avontuur en humor. De peuterpuberteit wordt op humoristische wijze verbeeld. Het zelf willen doen, het tegendraads zijn, ‘ja’ roepen als er ‘neen’ wordt gezegd, … Zowel voor kinderen als hun ouders is het thema heel herkenbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
zondag 13 december 2020 van 14:30 tot 15:15
CC 't Schaliken
€ 9,0
www.schaliken.be