u bent hier

Elixir d’Anvers en Stokman & Vos - Aperitiefconcert: 30 jaar samen

Klassieke muziek


Voor hun 30ste huwelijksverjaardag heeft Elixir d’Anvers het duo Stockman en Devos uitgenodigd. Samen met deze twee topsopranen maken zij van deze heugelijke Valentijnsdag een muzikaal feest voor oog en oor. Kom lekker wegdromen en proef van de sfeer van weleer met hoogtepunten uit de Art Deco.   Als samenspelen dertig jaar kan duren dan moet het echt wel liefde zijn. Speciaal voor hun ... Lees meer »

Voor hun 30ste huwelijksverjaardag heeft Elixir d’Anvers het duo Stockman en Devos uitgenodigd. Samen met deze twee topsopranen maken zij van deze heugelijke Valentijnsdag een muzikaal feest voor oog en oor. Kom lekker wegdromen en proef van de sfeer van weleer met hoogtepunten uit de Art Deco.


 


Als samenspelen dertig jaar kan duren dan moet het echt wel liefde zijn.


Speciaal voor hun dertigste huwelijksverjaardag heeft Elixir d’Anvers het duo Astrid Stockman en Liesbeth Devos uitgenodigd. Samen met deze twee topsopranen maken zij van deze heugelijke Valentijnsdag een muzikaal feest voor oog en oor. Kom lekker wegdromen en proef van de sfeer van weleer met hoogtepunten uit het Art Deco repertoire waarin het ensemble zich gedurende al die jaren heeft gespecialiseerd.


Na het concert biedt het ensemble u graag een cocktail Elixir d’Anvers aan!
Hans Cammaert – viool

Wim Voet – klarinet

Katelijn Van Kerckhoven – cello

Reinhardt Vanderschaeghe – contrabas

Martin Valcke – piano

Liesbeth Devos en Astrid Stockman – sopranen


 

Elixir d’Anvers en Stokman & Vos - Aperitiefconcert: 30 jaar samen
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zondag 14 februari 2021om 11:30
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 18,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73017/aperi...