u bent hier

Einzelgänger - Geert Verdickt


Eén man, één gitaar, en een verhaal. Gestript van alles wat gestript kan worden. Zo trekt Geert Verdickt momenteel langs de Vlaamse podia. Nieuwe singles Elk Einde Is een Nieuw Begin, Amanda en titeltrack Einzelgänger halen high rotation op Radio 1, Radio2, Nostalgie en andere zenders. Hoogtepunt en kippenvelmoment in zijn show is het nummer Splinterkind, genomineerd als woord van het jaar ... Lees meer »

Eén man, één gitaar, en een verhaal. Gestript van alles wat gestript kan worden. Zo trekt Geert Verdickt momenteel langs de Vlaamse podia.
Nieuwe singles Elk Einde Is een Nieuw Begin, Amanda en titeltrack Einzelgänger halen high rotation op Radio 1, Radio2, Nostalgie en andere zenders. Hoogtepunt en kippenvelmoment in zijn show is het nummer Splinterkind, genomineerd als woord van het jaar 2019 (VRT, Van Dale, De Zevende Dag).

Einzelgänger is de eerste solo-voorstelling van Verdickt, frontman van BUURMAN. terwijl hij met z’n groep verder werkt aan de vijfde groepsplaat, speelt hij nog tot eind dit jaar helemaal alleen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - Auditorium
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
za 3 oktober 2020 van 19:00 tot 20:15 za 3 oktober 2020 van 21:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
cultuurcentrum.mechelen.be/geert-verd...
045 29 76 53