u bent hier

Ei, ei, ei, mijn vriendje is een ei (poppenspel voor 2.5-5 j)

2 +

Figuren en poppentheater


Een lieve voorstelling over vriendschap. Snoepje wil een vriendje en ze krijgt een ei. Er komt een schattig kuikentje uit. Maar het kuiken wordt een haan die alleen maar aan kippen denkt. Snoepje krijgt een ander ei, zou daar een vriendje in zitten? Snoepje', een grote, lieve pop wil niet meer alleen in de poppenkast spelen. Ze vraagt aan Ruutteketuut (de poppenspeler) of ze een vriendje ... Lees meer »

Een lieve voorstelling over vriendschap. Snoepje wil een vriendje en ze krijgt een ei. Er komt een schattig kuikentje uit. Maar het kuiken wordt een haan die alleen maar aan kippen denkt. Snoepje krijgt een ander ei, zou daar een vriendje in zitten?

Snoepje', een grote, lieve pop wil niet meer alleen in de poppenkast spelen. Ze vraagt aan Ruutteketuut (de poppenspeler) of ze een vriendje krijgt. Ze krijgt iets maar het is een… ei. Wat zit er in dat ei? Een kip? Een krokodil? Ze kan het alleen maar weten als ze erop gaat zitten en broeden. Er komt een schattig kuikentje uit, ze is meteen verliefd. Maar het kuiken eet en wordt groter en eet en eet en wordt groter tot er een grote, hanige haan is, die alleen maar aan kukelen en aan kippen denkt. Is dit wel het ideale speelkameraadje voor Snoepje? Nee, dan krijgt ze een nieuw ei met daarin een slang en …… Verder komen er nog de maan, spookjes, vogels en op het eind Blub, haar perfecte vriendje. Ze gaan spelen, naar de speeltuin en zelfs naar de kermis.
In dit poppenspel speelt de speler in het begin zichtbaar met de poppen. Als de kinderen gewoon zijn aan het donker en aan de poppen, verdwijnt hij al spelend in de poppenkast. Er zijn in deze voorstelling video filmpjes met de maan en de kermis. Het eindigt met een spectaculaire apotheose.

Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
wo 14 april 2021 van 10:30 tot 12:00 wo 14 april 2021 van 14:30 tot 16:00 zo 18 april 2021 van 10:30 tot 12:00 wo 21 april 2021 van 14:30 tot 16:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
014-423322
www.propop.be