u bent hier

Een origineel cadeau voor Moederdag


Toerisme Hoogstraten helpt u graag aan een origineel cadeau voor Moederdag. Moederdagbox In augustus, met Moederdag, is er weer een speciale versie van de Hoogstraatse geschenkbox. De box bevat een zomerse verzameling van de lekkerste Hoogstraatse specialiteiten, aangevuld met exotische Fair Trade-producten en enkele wandel- en fietsroutes. Bestel uw box uiterlijk op dinsdag 7 augustus. Op ... Lees meer »

Toerisme Hoogstraten helpt u graag aan een origineel cadeau voor Moederdag.

Moederdagbox
In augustus, met Moederdag, is er weer een speciale versie van de Hoogstraatse geschenkbox. De box bevat een zomerse verzameling van de lekkerste Hoogstraatse specialiteiten, aangevuld met exotische Fair Trade-producten en enkele wandel- en fietsroutes.

Bestel uw box uiterlijk op dinsdag 7 augustus. Op woensdag 15 augustus staat hij - kraakvers - voor u klaar.

De box (inclusief verpakking) kost 25 euro. Hierin vindt u: Hoogstraatse aardbeien, zomerse kerstomaatjes, appels van Fruitbedrijf Stoffels, een chocoladen fantasie van het Chocoladehuis, kaas & bavarois van de Meirhoeve, 2 Fair Trade-fruitsapjes en Oxfam-citroenkoekjes, choco van de Bouwhoeve én de gloednieuwe Hoogstraatse magneet.

U vindt het bestelformulier bij Toerisme Hoogstraten of download het via de website. Let wel: de bestelling is pas definitief na betaling. Als u het formulier bij Toerisme Hoogstraten binnenbrengt, dient u dus tevens het volledige bedrag te betalen.

Cadeaubon Culinaire Fietsroute
Met de cadeaubon voor de Culinaire Fietsroute maakt u ongetwijfeld iedereen blij. U geeft met deze specifieke cadeaubon maar liefst twee cadeaus: een gezellige fietstocht én een heerlijk viergangenmenu. De geluksvogel die de cadeaubon heeft gekregen, maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze. De cadeaubon is te koop bij Toerisme Hoogstraten en kost 38 euro.

Meer info?
Toerisme Hoogstraten | Vrijheid 149 | 2320 Hoogstraten | 03 340 19 55 | toerisme@hoogstraten.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme Hoogstraten
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
Van ma 2 juli 2018 00:00 tot di 7 augustus 2018 23:59
toerisme@hoogstraten.be
03 340 19 55
www.hoogstraten.be