u bent hier

Een Jihad van Liefde - Rashif El Kaoui, Amara Reta en Hans Van Cauwenberghe - Rataplan

Tekst en muziektheater


Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen in Zaventem van 22 maart 2016. In ‘Een Jihad van Liefde’ praat hij over zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn vrouw en zijn leven na de aanslagen. Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen in Zaventem en Maalbeek van 22 maart 2016. In ‘Een Jihad van Liefde’ praat hij over zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn ... Lees meer »

Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen in Zaventem van 22 maart 2016. In ‘Een Jihad van Liefde’ praat hij over zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn vrouw en zijn leven na de aanslagen.

Mohamed El Bachiri verloor zijn vrouw bij de aanslagen in Zaventem en Maalbeek van 22 maart 2016. In ‘Een Jihad van Liefde’ praat hij over zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn vrouw en zijn leven na de aanslagen. Als eerbetoon aan zijn vrouw buigt hij het leed dat hem is aangedaan op moedige en veerkrachtige wijze om in een boodschap van liefde en medemenselijkheid.

De getuigenis van Mohamed El Bachiri raakte heel veel mensen in ‘De Afspraak’ en ‘De Wereld Draait Door’. De lezers van ‘Een Jihad van Liefde’, opgetekend door David Van Reybrouck en ondertussen uitgegeven in het Duits, Engels en Frans, raakten nog meer ontroerd. De theaterbewerking zal dat niet minder doen.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
di 06/10/20 om 18:30, om 21:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 13,5
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1450/rashif-el-kaou...