u bent hier

Een hoofd vol..#?! (voor 4 - 8 jaar)

4 +

Figuren en poppentheater


Een nieuwe voorstelling, Over ongelukken, handicaps, tollende rolstoelen, zotte ziekenauto's, stom en doof en hoe er mee te leven. Buda, Een jonge skater haalt de zotste toeren uit met zijn skatebord, hij kan er bijna mee vliegen. Tot hij valt en niet meer kan opstaan. Dan komt Wida, een eigenzinnige praatzieke ziekenwagen die Buda naar het ziekenhuis brengt. De vriendelijke Dokter Argos ... Lees meer »

Een nieuwe voorstelling,

Over ongelukken, handicaps, tollende rolstoelen, zotte ziekenauto's, stom en doof en hoe er mee te leven.

Buda, Een jonge skater haalt de zotste toeren uit met zijn skatebord, hij kan er bijna mee vliegen. Tot hij valt en niet meer kan opstaan.
Dan komt Wida, een eigenzinnige praatzieke ziekenwagen die Buda naar het ziekenhuis brengt. De vriendelijke Dokter Argos onderzoekt hem, hij zal niet meer kunnen lopen. Maar de dokter heeft een oplossing: een flitsende coole rolstoel. Dolblij gaat Buda zijn nieuwe rolstoel uitproberen.
Op straat rijdt hij bijna een meisje omver.
Het meisje is doof en kan ook niet praten. Toch proberen ze contact te maken, ineens lukt het en kunnen ze zonder te praten elkaars gevoelens en gedachten delen. Dit levert een bijzondere wereld op.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Els Peeters, Ruud Alles
Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
zo 7 februari 2021 van 14:30 tot 16:00 wo 10 februari 2021 van 10:30 tot 12:00 zo 14 februari 2021 van 10:30 tot 12:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
014-423322
www.propop.be