u bent hier

Een dag vol liefde - kindervoorstelling

6 +


In januari brengt Jong Vrouwenkoor IdemDito opnieuw een voorstelling voor de allerkleinsten. Onze vertellers nemen je mee in een hartverwarmend verhaal, begeleid op piano door Koen Wellens. Ga mee met Poeh en zijn vriendjes op een spannend avontuur om de 'Hoteldebotel' (liefdeskever) te vinden waarvan ze denken dat hij Janneman Robinson heeft gebeten. Een Dag Vol Liefde bruist van de magie en ... Lees meer »

In januari brengt Jong Vrouwenkoor IdemDito opnieuw een voorstelling voor de allerkleinsten. Onze vertellers nemen je mee in een hartverwarmend verhaal, begeleid op piano door Koen Wellens. Ga mee met Poeh en zijn vriendjes op een spannend avontuur om de 'Hoteldebotel' (liefdeskever) te vinden waarvan ze denken dat hij Janneman Robinson heeft gebeten. Een Dag Vol Liefde bruist van de magie en heerlijke liedjes en herinnert ons eraan dat we een plekje in ons hart hebben voor zowel oude als nieuwe vrienden!

De voorstelling richt zich vooral op kinderen vanaf 3 jaar en duurt een klein uurtje, zonder pauze. Uiteraard zijn ook jongere en oudere vriendjes, broertjes en zusjes welkom. Nadien kan je napraten bij een drankje.

SJB-College, podiumzaal
Jakob Smitslaan 36
2400 Mol
zo 27 januari 2019van 10:30 tot 11:30zo 27 januari 2019van 13:30 tot 14:30
IDemDito - Jong Vrouwenkoor
€ 7,0
idemditokoor@hotmail.com
0476 75 34 15
www.idem-dito.be