u bent hier

Dynamische easyflow yoga op maandag in het Vrijbroekpark

16 +


In deze dynamische les wisselen we elke maandag van 20:30-21:30 staande en zittende houdingen af en houden die een paar ademhalingen vast. De combinatie van yin en yang houdingen zorgt voor balans in lichaam en geest, meer flexibiliteit, kracht en zelfvertrouwen. Na de eindontspanning kan je helemaal herbronnen je dag afsluiten. Last van drempelvrees? Geen nood, ik begeleid en help je waar ... Lees meer »

In deze dynamische les wisselen we elke maandag van 20:30-21:30 staande en zittende houdingen af en houden die een paar ademhalingen vast. De combinatie van yin en yang houdingen zorgt voor balans in lichaam en geest, meer flexibiliteit, kracht en zelfvertrouwen. Na de eindontspanning kan je helemaal herbronnen je dag afsluiten.

Last van drempelvrees? Geen nood, ik begeleid en help je waar nodig. Het gaat niet om het perfecte plaatje, maar om hoe de houding voor jou aanvoelt, zonder prestatiedrang. Je hebt geen ervaring met yoga nodig, wel enige basisconditie.

In de zomer vindt de les bij mooi weer plaats in het Vrijbroekpark. Zoniet in het Appèl In Mechelen. Er is op beide plaatsen een ruime parking zodat je zonder parkeerstress aan de les kan beginnen!

Wil je graag een uurtje puur voor jezelf vrijhouden, dan ben je van harte welkom na inschrijving en betaling via www.rustenbeweging.be/inschrijven tab yoga. Gelieve zelf een matje, kussens en een dekentje mee te brengen.

13 euro voor een losse les, 100 euro voor een 10-beurtenkaart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Appèl
Brusselsesteenweg 544
2800 Mechelen
Van 4 november 2019 tot 25 januari 2021
Rust en Beweging
€ 13,0
www.rustenbeweging.be/uitchecken-book...
veerle@rustenbeweging.be
0498310488