u bent hier

Dungeons and Dragons

6 +

Actie en avontuur


Beleef je grootste fantasie! Altijd al in de huid van een tovenaar/tovenares, druïde, elf, monnik of krijger willen kruipen? Zin om met je vrienden op een onvergetelijke tocht te gaan waar achter iedere hoek gevaar of uitdaging schuilt? Ooit gedroomd om een draak te verslaan of in een heroïsch gevecht met mythische wezens terecht te komen? Wel dan is dit je kans! Dungeons & Dragons (D&D) is ... Lees meer »

Beleef je grootste fantasie!

Altijd al in de huid van een tovenaar/tovenares, druïde, elf, monnik of krijger willen kruipen? Zin om met je vrienden op een onvergetelijke tocht te gaan waar achter iedere hoek gevaar of uitdaging schuilt? Ooit gedroomd om een draak te verslaan of in een heroïsch gevecht met mythische wezens terecht te komen? Wel dan is dit je kans!

Dungeons & Dragons (D&D) is een rollenspel, ontwikkeld in de jaren ‘70 en tot op vandaag nog zeer populair bij jongeren en volwassenen. De deelnemers kiezen elk een eigen karakter waarmee ze op avontuur trekken in een wereld waarbij magie, strijd, overleven, humor en samenwerken centraal staan. Het verhaal wordt geleid door de verteller of Dungeon Master die de spelers voor verschillende uitdagingen zet doorheen het avontuur. Het verhaal stemt zich volledig af op de beslissingen die de spelers tijdens hun tocht nemen.

Schrijf je je in samen met een vriend(in)? Laat dit dan weten in de opmerkingen.

Toon kaart De Sloeber
Kerkstraat 34
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
woensdag 12 augustus 2020 van 09:30 tot 12:30
Gemeente Puurs-Sint-Amands (vakantie)
gratis
Bestel tickets
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
www.puurs-sint-amands.be/vakantieaanbod