u bent hier

Dubbelconcert Gery's Big Band en The Great Pretenders

Amusementsmuziek


The Great Pretenders Wat hoor je als je vijf geschoolde zangers met een gezamelijke passie voor close harmony samenbrengt met een repertoire van The Platters, Four Aces, Cliff Richard, The Beach Boys ... ? Een unieke combinatie van intimiteit en nostalgie. Legendarische nummers als Smoke get's in your eyes, Only you, Ramona ... krijgen een plaatsje in deze sfeervolle en swingende ... Lees meer »

The Great Pretenders Wat hoor je als je vijf geschoolde zangers met een gezamelijke passie voor close harmony samenbrengt met een repertoire van The Platters, Four Aces, Cliff Richard, The Beach Boys ... ? Een unieke combinatie van intimiteit en nostalgie. Legendarische nummers als Smoke get's in your eyes, Only you, Ramona ... krijgen een plaatsje in deze sfeervolle en swingende performance. www.thegreatpretenders.be Gery's Big Band Gery's Big Band  is een enthousiaste ...

The Great Pretenders

Wat hoor je als je vijf geschoolde zangers met een gezamelijke passie voor close harmony samenbrengt met een repertoire van The Platters, Four Aces, Cliff Richard, The Beach Boys... ?
Een unieke combinatie van intimiteit en nostalgie.
Legendarische nummers als Smoke get's in your eyes, Only you, Ramona... krijgen een plaatsje in deze sfeervolle en swingende performance.

www.thegreatpretenders.be

Gery's Big Band

Gery's Big Band is een enthousiaste groep semi-professionele muzikanten die een volwaardige Big Band vormen.
De passie voor muziek die Gery, de oprichter van de band, uitstraalt naar zijn muzikanten en publiek toe, is subliem. Door zijn gedrevenheid heeft dit orkest een onomstotelijk succes geboekt en dit in zeer vele muziekgenres. Van disco tot wals; Glenn Miller tot Michael Jackson.

Het geheim van dit orkest zit in de brede interesse naar muziek in al zijn facetten. Zowel dirigent als muzikanten hebben maar één doel: muziek beleven en spelen.
 
Met deze jarenlange inzet heeft GBB het voorrecht gehad met tal van bekende solisten te mogen werken, zowel instrumentaal als vocaal. Ze deelden al het podium met Frank Vagané, Walter Boeykens, François Glorieux, Barbara Dex, Gunther Neefs, Will Tura, Luc Caals, Marijn De Valk en vele anderen.
 

De Lions Club Klein-Brabant organiseert dit 12e dubbelconcert ten voordele van hun culturele en sociale doelen in Klein-Brabant Vaartland.


30 euro

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 5 december 2020van 20:00 tot 22:00
Schouwburg Ter Dilft
€ 30,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...