u bent hier

Dubbelactiviteit: Ochtendwandeling en aperitiefconcert AFGELAST


Bijeenkomst: wandeling 08.45 u., op de parking van het Sint-Jozefcollege, Koningin Astridlaan te Turnhout. Aperitiefconcert 10.30 u., theater Stap, Brugstraat 55, Turnhout Kom meegenieten van een ideale combinatie van natuur en cultuur! We starten met een ochtendwandeling door het domein van het Sint Jozefcollege. Vervolgens luisteren we naar het concert van het duo Mackie/Hendrix. Dit ... Lees meer »

Bijeenkomst: wandeling 08.45 u., op de parking van het Sint-Jozefcollege, Koningin Astridlaan te Turnhout.

Aperitiefconcert 10.30 u., theater Stap, Brugstraat 55, Turnhout

Kom meegenieten van een ideale combinatie van natuur en cultuur! We starten met een ochtendwandeling door het domein van het Sint Jozefcollege.

Vervolgens luisteren we naar het concert van het duo Mackie/Hendrix. Dit Canadees/Belgisch duo brengt voor ons, met viool en accordeon, unieke, levendige dans- en luistermuziek.  We sluiten af met een aperitief. De opbrengst van dit gebeuren gaat naar het Turnhouts Vennengebied.

Praktisch: We vertrekken op de parking van het Sint-Jozefcollege voor een wandeling van een uurtje met  Richard Vergaelen als gids.

Nadien begeven we ons naar Theater Stap, gelegen op 900 m van het college. Voor de wandelaars wordt een plaats vrijgehouden in het theater. Rechtstreeks naar Theater Stap gaan kan ook. Je hoeft dus niet mee te wandelen. Om 10.30 u. begint het concert van het Duo Mackie/Hendrix. Na afloop, rond 11.45 u., wordt een aperitief aangeboden (1 drankje inbegrepen in de prijs).

Inkom: € 12 (aperitief inbegrepen), De wandeling is gratis. Meebrengen: goede stapschoenen als je mee gaat wandelen. Einde: (vermoedelijk)13.00 u. Info: Richard Vergaelen, 0494 39 36 87, Rik Hendrix, 0479 76 08 1

Toon kaart Parking St-Jozefcollege Turnhout of Theater Stap als je niet mee wandelt
Koningin Astridlaan
2300 Turnhout
zo 05/04/20 van 08:45 tot 11:45
Natuurpunt Turnhoutse Kempen
lailah.richard1@telenet.be
www.natuurpunt.be/agenda/dubbelactivi...