u bent hier

Driving Dinner Door Antwerpen

18 +


Driving diner door Antwerpen nu slechts voor 149,00 PPEen driving dinner is een verwentoertocht in een klassieke Kever,door de prachtige Antwerpse binnenstad en de schelde in combinatie met heerlijk eten. Lees meer »

Driving diner door Antwerpen nu slechts voor 149,00 PP


Een driving dinner is een verwentoertocht in een klassieke Kever,door de prachtige Antwerpse binnenstad en de schelde in combinatie met heerlijk eten.

U word opgepikt op een afgesproken plaats, van daar uit rijden we naar het Oude justitiepaleis, naar taverne "de balie" dat al meer dan 30 jaar bestaat, daar wacht u een fris glaasje Cava, na het cavatje rijden we langs de schelde waar je zeer mooie landschappen kan bewonderen, daarna rijden we naar de binnenstad waar onze mooie kathedraal staat te blinken om gezien te worden. Daar is eventueel ook de mogelijkheid om even langs de grote markt, groenplaats, en de kleine marktjes te gaan en met kerst natuurlijk onze kerstmart. Na de beentjes even te hebben gestrekt rijden we voort naar Taverne de Balie waar er een heerlijke maaltijd naar keuze op u staat te wachten, na het heerlijk tafelen word u weer op de plaatst van vertrek afgezet waar we de gezelige dag afsluiten.

Inclusief:

Ontvangst met glaasje Cava

Voorgerecht / Hoofdgerecht / nagerecht

Huur Kever / Brandstof en verzekering

Professionele begeleiding

Ook verhuring voor trouwers, of andere feesten,
Volgbusje voor 7 personen mogelijk.

www.partykevers.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Antwerpen Studentenstad vzw
Sint-Jacobsmarkt 16
2000 Antwerpen
Altijd open
gratis
www.partykevers.be