u bent hier

Disney zonder toegevoegde suiker (6+)

6 +

Figuren en poppentheater, Tekst en muziektheater


Een liedjesprogramma vol Disney-songs... Mary Poppins wilde er nog wel a spoonful of sugar bovenop doen, maar Cools & zoon doen het zonder toegevoegde suiker. Dat is al zoet genoeg! Ga zitten (of staan) voor een heerlijk concert. Het wordt supercalifragilisticexpialidocious! Februari is Disney maand in de Rix! elke maand spelen we op woensdga een Disney-classieker. De kleine Zeemermin, Peter ... Lees meer »

Een liedjesprogramma vol Disney-songs... Mary Poppins wilde er nog wel a spoonful of sugar bovenop doen, maar Cools & zoon doen het zonder toegevoegde suiker. Dat is al zoet genoeg! Ga zitten (of staan) voor een heerlijk concert. Het wordt supercalifragilisticexpialidocious!

Februari is Disney maand in de Rix! elke maand spelen we op woensdga een Disney-classieker. De kleine Zeemermin, Peter Pan, Belle en het Beest en De Aristokatten staan op het programma. zondag 7 februari speelt Frank Cools een liedjesprogramma met muziek uit klassieke Disney Films.


Randy Newman, Louis Armstrong, Tina Turner, Louis Neefs, Arno… allemaal leenden ze hun stem aan Disney- songs. ‘t Werd dus hoog tijd dat ook Frank Cools dat deed, samen met zijn zoon Leonard. En ze zullen er allemaal bij zijn: Sneeuwwitje, Pinocchio, de kleine zeemeermin, Belle en het Beest, de Aristokatten,  Assepoester, Bambi, Alladin, Pocahontas, de Leeuwenkoning, Tarzan en Micky Mouse natuurlijk.


Mary Poppins wilde er nog wel a spoonful of sugar bovenop doen, maar Cools & zoon doen het zonder  toegevoegde suiker. Dat is al zoet genoeg! Ga zitten (of staan) voor een heerlijk concert. Het wordt supercalifragilisticexpialidocious!

Cools & Zoon
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
zondag 7 februari 2021om 14:00
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71530/cools-...