u bent hier

Dimitri Leue, Inge Paulussen, Jonas Leemans

6 +


Wanneer drie vrienden samen een verhaal verzinnen, strijden ze voor het woord om het verhaal te sturen. Maar wanneer een van hen zich op de troon hijst en verplicht de anderen te luisteren, loopt het fout. Quinnie & Quinn willen ontsnappen of raken zij het samen eens? Samen kunnen ze uit het verhaal geraken. Ticketverkoop start later Voor Quinnie & Quinn schrijft acteur, auteur en regisseur ... Lees meer »

Wanneer drie vrienden samen een verhaal verzinnen, strijden ze voor het woord om het verhaal te sturen. Maar wanneer een van hen zich op de troon hijst en verplicht de anderen te luisteren, loopt het fout. Quinnie & Quinn willen ontsnappen of raken zij het samen eens? Samen kunnen ze uit het verhaal geraken.

Ticketverkoop start later

Voor Quinnie & Quinn schrijft acteur, auteur en regisseur Dimitri Leue een nieuwe tekst waarin met taal en humor gespeeld wordt om een verhaal te vertellen. Na de voorstellingen ‘Eén been/één vleugel’ en ‘Wolinoti. Het Houten Kind’ waarin hij het podium deelde met een muzikant, kiest hij nu resoluut voor een speelse ode aan de vrijheid. Dat doet hij aan de zijde van Mollenaar Jonas Leemans en Inge Paulussen.

Drie vrienden willen samen een verhaal verzinnen. Ze strijden voor het woord om zo het verhaal te sturen. Maar al heel gauw hijst een van hen zich op de troon en verplicht hij de twee anderen om te luisteren. Dus willen Quinnie & Quinn ontsnappen. Weg uit dit verhaal. Weg van hun tiran. Maar de verteller weet hen iedere keer weer te verrassen met een nieuw obstakel. Wanneer ze uit dit verhaal willen geraken, zullen ze met z’n drieën moeten samenwerken.

Spel: Jonas Leemans, Dimitri Leue en Inge Paulussen
Tekst: Dimitri Leue

https://leue.be/

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
vrijdag 5 maart 2021om 19:00
Schouwburg Rex
€ 9,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...