u bent hier

Digiklap: gratis inloopmoment voor al je digitale vragen

Samenleving


In onze wereld wordt het digitale steeds belangrijker: online reservaties, e-mails versturen, foto’s delen met familie en vrienden, sociale media, online formulieren invullen … De ontwikkeling van de digitale wereld staat niet stil. Door de corona-crisis schakelde deze sneltrein zelfs nog een versnelling hoger! Alles liep vrijwel digitaal van (school)werk, dienstverlening tot sociale ... Lees meer »

In onze wereld wordt het digitale steeds belangrijker: online reservaties, e-mails versturen, foto’s delen met familie en vrienden, sociale media, online formulieren invullen … De ontwikkeling van de digitale wereld staat niet stil.

Door de corona-crisis schakelde deze sneltrein zelfs nog een versnelling hoger! Alles liep vrijwel digitaal van (school)werk, dienstverlening tot sociale contacten. Dit is lang niet voor iedereen evident!

Daarom organiseert onze gemeente in samenwerking met Digidak vanaf het najaar van 2020 (afhankelijk van de evolutie van de coronapandemie) Digiklap, een vrij inloopmoment op de eerste donderdag van de maand in onze bib. Je kan tijdens dit moment gratis terecht met al je digitale vragen. Een vrijwilliger staat er klaar met tips en uitleg. Belangrijk is wel dat je je eigen smartphone, tablet of laptop meebrengt.

Digiklap gaat over hoe iets werkt (bijv. een bepaald computerprogramma …) en niet over ‘Dit is stuk’ of ‘Dat werkt niet meer’ …

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Openbare bibliotheek Retie
Nederstraat 1
2470 Retie
do 1 oktober 2020 van 15:30 tot 19:30 do 5 november 2020 van 15:30 tot 19:30 do 3 december 2020 van 15:30 tot 19:30
Gemeente Retie
gratis
bibliotheek@retie.be
014 37 03 52
www.retie.be/digiklap