u bent hier

Día de Muertos in beweging - Feest van de Doden

9 +

Zingeving, filosofie en religie, Creativiteit, Decoratieve kunst


In deze workshop maken we gebruik van de verschillende muzische disciplines - beeld, drama, verhalen, muziek en dans - als een manier om tradities, diversiteit, geschiedenis, cultuur en kunst te onderzoeken. In Mexico worden tijdens de Día de Muertos traditionele altaren gemaakt ter ere van de overledenen. Het altaar van Antwerpen is een eclectische installatie die ieder jaar groeit door de ... Lees meer »

In deze workshop maken we gebruik van de verschillende muzische disciplines - beeld, drama, verhalen, muziek en dans - als een manier om tradities, diversiteit, geschiedenis, cultuur en kunst te onderzoeken.

In Mexico worden tijdens de Día de Muertos traditionele altaren gemaakt ter ere van de overledenen.


Het altaar van Antwerpen is een eclectische installatie die ieder jaar groeit door de bijdrage van verschillende kunstenaars én kinderen. Zo wordt er ook in Permeke gedurende de maand oktober druk gewerkt door het publiek om het altaar mee te versieren.


Tijdens deze workshop gebruiken we het altaar van Antwerpen als inspiratiebron om te onderzoeken wat verlies is en hoe we daar op een positieve manier mee kunnen omgaan.


We maken gebruik van de verschillende muzische disciplines - beeld, drama, verhalen, muziek en dans - als een manier om tradities, diversiteit, geschiedenis, cultuur en kunst te onderzoeken.


 

Bibliotheek Permeke
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
woensdag 21 oktober 2020om 09:15
Bibliotheek Permeke
gratis
Sign Up
www.permeke.org/nl/event/80072/muzisc...