u bent hier

Dex in' t groot

Amusementsmuziek


Een avond vol Nederlandstalige klassiekers. Liedjes uit de oude doos komen aan bod - denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Marke - maar ook de klassiekers van de latere generatie zoals Bart Van den Bossche worden gebracht door Barbara Dex en het achtkoppige orkest o.l.v. Jo Mahieu. De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn ... Lees meer »

Een avond vol Nederlandstalige klassiekers. Liedjes uit de oude doos komen aan bod - denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Marke - maar ook de klassiekers van de latere generatie zoals Bart Van den Bossche worden gebracht door Barbara Dex en het achtkoppige orkest o.l.v. Jo Mahieu.

De afgelopen 25 jaar konden we Barbara Dex vanuit verschillende hoeken beleven op het podium. Er zijn weinig genres die haar pas nog niet passeerden. Ook de voorbije seizoenen waren zeer divers.  Na het eerbetoon aan haar vader in Dex tot de tweede macht, was er In een notendop waarbij ze een bundeling presenteerde van al het moois uit haar carrière. 


Is de cirkel dan rond?


Laat ons zeggen dat vooral de goesting er nog is waardoor het ontbrekende puzzelstuk snel op zijn plaats viel.  Een nieuwe plaat staat namelijk te popelen om gelanceerd te worden. En niet zomaar één. Alle hens aan dek voor Dex in ’t groot, een album vol Nederlandstalige klassiekers.  Liedjes uit de oude doos komen ruimschoots aan bod -denk aan Jean Walter, Anneke Soetaert en Lize Marke- maar ook de klassiekers van de latere generatie zoals Bart Van den Bossche worden met verve gebracht door Barbara Dex en het achtkoppige orkest met strijkers o.l.v. Jo Mahieu.
BARABARA DEX (ZANG), ACHTKOPPIG ORKEST O.L.V. JO MAHIEU

 


De matinees zijn een organisatie van het district Berchem, de Berchemse seniorenraad en cultuurcentrum Berchem

Barbara Dex
ccBe - Schouwburg (ongenummerd)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
dinsdag 23 maart 2021 van 14:30 tot 14:30
cultuurcentrum Berchem | CC Berchem
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/72407/dex-in-t-g...