u bent hier

Deux (AFGELAST)

12 +


“Deux” is een ontroerende 'pas de deux', een mooi liefdesverhaal tussen twee vrouwen op leeftijd. Madeleine en Nina wonen tegenover elkaar in een Zuid-Frans dorpje en hebben al jaren een geheime relatie. Nu ze van plan zijn om naar Rome te verhuizen, wil Madeleine haar kinderen de waarheid vertellen. Maar het noodlot slaat toe en de verslechterde gezondheid van Madeleine dreigt de relatie te ... Lees meer »

“Deux” is een ontroerende 'pas de deux', een mooi liefdesverhaal tussen twee vrouwen op leeftijd. Madeleine en Nina wonen tegenover elkaar in een Zuid-Frans dorpje en hebben al jaren een geheime relatie. Nu ze van plan zijn om naar Rome te verhuizen, wil Madeleine haar kinderen de waarheid vertellen. Maar het noodlot slaat toe en de verslechterde gezondheid van Madeleine dreigt de relatie te ruïneren. Of is liefde toch onverwoestbaar?
Het schitterende samenspel van Martine Chevalier, de bekende actrice van de Comédie Française, en de Duitse rasactrice Barbara Sukowa maken van dit debuut van Filippo Meneghetti een knaller en een aanrader!

Meer info op www.holebifilmfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
dinsdag 17 november 2020 van 20:00 tot 21:35
Holebifilmfestival
€ 6,0