u bent hier

decemberwinkel

Decoratieve kunst


Laatste decemberwinkel van 4 tot 23 december in de voormalige toonzaal van garage CLISSEN! maandag en dinsdag gesloten. Al 12 jaar lang is de Decemberwinkel een begrip in Kalmthout. Wat begon als een pop-up winkel avant la lettre, groeide de voorbije jaren uit tot een vaste waarde in de eindejaarsperiode in Kalmthout. Dé plek om leuke spulletjes te vinden voor jezelf of als cadeau, om nieuwe ... Lees meer »

Laatste decemberwinkel van 4 tot 23 december in de voormalige toonzaal van garage CLISSEN! maandag en dinsdag gesloten.
Al 12 jaar lang is de Decemberwinkel een begrip in Kalmthout. Wat begon als een pop-up winkel avant la lettre, groeide de voorbije jaren uit tot een vaste waarde in de eindejaarsperiode in Kalmthout. Dé plek om leuke spulletjes te vinden voor jezelf of als cadeau, om nieuwe kunstenaars te ontdekken en om fijne optredens mee te pikken.
Nog een laatste keer zet de vzw Kunstpresent zijn schouders onder de Decemberwinkel.

Op de website www.decemberwinkel.be vind je een overzicht van de maar liefst 25 kunstenaars die dit jaar deelnemen. In de 50 meter lange etalage van de voormalige Volkswagengarage Clissen (Dorpsstraat) kan je komen kijken naar alle kunstzinnige voorwerpen: keramiek, verlichting, sieraden, handtassen, sjaals, beelden, spulletjes voor kinderen, interieurobjecten enz. Op facebook en Instagram (@decemberwinkel) worden dagelijks nieuwe foto’s gepost.
Heb je een keuze kunnen maken? Kom dan langs in de winkel (coronaproof). Bestellen kan ook via info@decemberwinkel.be of telefonisch op 0456/33.87.49.

Dus: zoek jij nog een leuk eindejaarscadeau? Wil je jezelf mooie sierraden gunnen? Of heb je nog een vrij plekje in je huis waar een origineel kunstwerk niet zou misstaan? Bekijk het aanbod in de etalage en via onderstaande links en steun onze lokale kunstenaars.
surplus: tijdens de laatste week zijn we ook open op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23/12.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart garage Clissen
dorpsstraat 48
2920 Kalmthout
Van vr 4 december 2020 10:00 tot wo 23 december 2020 18:00
vzw kunstpresent
gratis
info@decemberwinkel.be
0456338749
www.decemberwinkel.be