u bent hier

Decembertuin

Milieu en natuur


Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria of verwarm je aan de vuurschaal. Kom shoppen voor je kerst-en eindejaarsgeschenken. Op een wandeling door de decembertuin krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. In het lage licht krijgen zaden en droge ... Lees meer »

Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria of verwarm je aan de vuurschaal. Kom shoppen voor je kerst-en eindejaarsgeschenken.

Op een wandeling door de decembertuin krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. In het lage licht krijgen zaden en droge stengels een prachtig silhouet, de eerste winterbloeiers verspreiden een heerlijk parfum. Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria. ’s Zondags brandt de vuurschaal. Van vrijdag 1 tot en met vrijdag 22 december, kun je elke zondag om 14 uur gratis deelnemen aan een wandeling met gids. De gegidste rondleiding is inbegrepen in je toegangsticket, afspraak bij de vuurschaal. Op zoek naar originele eindejaarscadeautjes of bijzondere planten voor je wintertuin? Kom langs in de cadeau- & boekenshop en in het plantencentrum, in december zijn er interessante eindejaarsacties en -kortingen. Prijs: inbegrepen in toegangsticket

Toon kaart Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
van 01/12/17 tot 22/12/17
Arboretum Kalmthout
info@arboretumkalmthout.be
+32 (0)3 666 67 41
+32 (0)3 666 33 96(fax)
www.arboretumkalmthout.be/content/arb...