u bent hier

Decembertuin

Milieu en natuur


Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria of verwarm je aan de vuurschaal. Kom shoppen voor je kerst-en eindejaarsgeschenken. Op een wandeling door de decembertuin krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. In het lage licht hebben zaden en droge ... Lees meer »

Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria of verwarm je aan de vuurschaal. Kom shoppen voor je kerst-en eindejaarsgeschenken.

Op een wandeling door de decembertuin krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. In het lage licht hebben zaden en droge stengels een prachtig silhouet, de eerste winterbloeiers verspreiden een heerlijk parfum. Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria. Op zondag brandt de vuurschaal. Prijs: € 7 / jaarkaarthouders gratis. Vrije toegang tot cadeau-en boekenshop en cafetaria.

Toon kaart Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
van 01/12/18 tot 23/12/18
Arboretum Kalmthout
info@arboretumkalmthout.be
+32 (0)3 666 67 41
+32 (0)3 666 33 96(fax)
www.arboretumkalmthout.be/content/arb...