u bent hier

De zoete zonde: desserten


Een dessert is meestal de lekkere afsluiter van een leuke avond of fijn als tussendoortje. Maar wat moet je dan zoal maken? Wij bieden je de oplossing. Alle zoete bekken komen hier aan hun trekken. Tamarilu, panna cotta of crème brûlée: het zijn stuk voor stuk heerlijke klassiekers. Hoe geef je er nu een nieuwe twist aan? Kom eens kijken en proeven en je zult versteld staan. Een dessert is ... Lees meer »

Een dessert is meestal de lekkere afsluiter van een leuke avond of fijn als tussendoortje. Maar wat moet je dan zoal maken? Wij bieden je de oplossing. Alle zoete bekken komen hier aan hun trekken. Tamarilu, panna cotta of crème brûlée: het zijn stuk voor stuk heerlijke klassiekers. Hoe geef je er nu een nieuwe twist aan? Kom eens kijken en proeven en je zult versteld staan.

Een dessert is meestal de lekkere afsluiter van een leuke avond of fijn als tussendoortje. Maar wat moet je dan zoal maken? Wij bieden je de oplossing. Alle zoete bekken komen hier aan hun trekken. Tamarilu, panna cotta of crème brûlée: het zijn stuk voor stuk heerlijke klassiekers. Hoe geef je er nu een nieuwe twist aan? Kom eens kijken en proeven en je zult versteld staan.

Keuken Gibbo Galbergen
Don Boscostraat 37-39
2400 Mol
vrijdag 8 november 2019van 18:30 tot 22:00
VZW Divoge Academy
€ 30,0
divogemol@gmail.com
0490439938
www.divoge.be/index.php/kook-academy