u bent hier

De Werelden: 'In het spoor van Ikigai'

Zingeving, filosofie en religie


Stand up zingeving 'In het spoor van ikigai' is een totaalervaring die je blik scherper stelt op wat echt telt in je leven en die je een reden geeft om voor op te staan. Waar sta jij voor op 's ochtends? Heb je daar al eens over nagedacht? Wat geeft jou de kracht en de goesting om de dag in te stappen, zelfs als het een grijze dag is, ook in je hoofd? Met andere woorden, wat is jouw ikigai? ... Lees meer »

Stand up zingeving
'In het spoor van ikigai' is een totaalervaring die je blik scherper stelt op wat echt telt in je leven en die je een reden geeft om voor op te staan.
Waar sta jij voor op 's ochtends? Heb je daar al eens over nagedacht? Wat geeft jou de kracht en de goesting om de dag in te stappen, zelfs als het een grijze dag is, ook in je hoofd? Met andere woorden, wat is jouw ikigai? Hoe vind je die ikigai en wat doet dit met je? Is het een weg naar 'het goede leven'? Een remedie tegen burn-out en vervreemding?
De voorbije maanden werden we met veel vragen geconfronteerd. Waar sta je voor op als de dagen zich routineus aan elkaar rijgen? Dit is een mooi moment om ons af te vragen wat er nu écht toe doet. Om op zoek te gaan naar wat echt telt, naar onze ikigai.

'In het spoor van ikigai' is een online lezing/film met woord, beeld en muziek. Een inspirerend reisverhaal naar wat echt telt in het leven. Warm, kwetsbaar, kritisch, grappig. Confronterend, maar nooit zwaar op de hand. Doorheen de lezing hoor je echo's over het onderwerp van filosofen, dichters en levenskunstenaars (Dirk De Wachter, Leo Bormans, Alicja Gescinska, Johan Braeckman, Stef Bos).

Chistina Van Geel is Stem & Pen. Na een paar heel fijne jaren achter de microfoon bij Radio 1 (VRT), loopt ze nu haar eigen weg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
Turnhoutsebaan 199
2110 Wijnegem
maandag 3 mei 2021 van 20:00 tot 23:59
€ 10,0
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...