u bent hier

De wereld staat stil i.s.m. Nuff Said

12 +


Een productie van Nuff Said en MartHa!tentatief De Wereld Staat Stil is een show waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen. Zij ontvangen drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. In deze aflevering te gast: Erhan Demirci, Annelies Verbeke en Judith Okon. Dit event wordt ... Lees meer »

Een productie van Nuff Said en MartHa!tentatief

De Wereld Staat Stil is een show waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen. Zij ontvangen drie gasten: iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent. In deze aflevering te gast: Erhan Demirci, Annelies Verbeke en Judith Okon.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nuff Said en MartHa!tentatief online
Neerhoevelaan 52 - Fort 4, loods MG68
2640 Mortsel
zondag 7 maart 2021 van 17:00 tot 17:53
MartHa!tentatief
gratis
www.yeloplay.be/tv-kijken/podium19
www.proximus.be/pickx/podium19
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...