u bent hier

De Vos... in het bos! (theaterwandeling 4+)

4 +


Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling. Volg met je gezin de wegwijzers op het kasteeldomein van Zellaer en ga op zoek naar de 6 opeenvolgende fragmenten van het theaterverhaal. Deze filmpjes kan je bekijken door de QR-code op elk bordje te scannen met je smartphone. Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, ... Lees meer »

Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling. Volg met je gezin de wegwijzers op het kasteeldomein van Zellaer en ga op zoek naar de 6 opeenvolgende fragmenten van het theaterverhaal. Deze filmpjes kan je bekijken door de QR-code op elk bordje te scannen met je smartphone.


Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf. De verhalen zijn gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.


Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!

De perfectie manier om met je kinderen te genieten van een portie cultuur in combinatie met een gezonde wandeling in het prachtige kasteeldomein van Zellaer.EXTRA: VUL HET QUIZ-FORMULIER IN EN MAAK KANS OP EEN LEUKE VOSSENPRIJS!
We koppelen ook een quiz aan de wandeling, waarbij de kinderen kans maken op een leuke prijs! Download hier het invulformulier, vul de vragen over het theaterverhaal correct in en deponeer het antwoordblad in de brievenbus van GC 't Blikveld. Tussentijds loten we uit alle formulieren een winnaar die een gepaste "vossenprijs" zal krijgen.
Praktisch:
* Deze wandeling is gratis en kan je doorlopend volgen vanaf zaterdag 13 februari 2021 (start krokusvakantie). 
* De duurtijd van de 6 filmpjes bedraagt +/- 30 minuten in totaal.
* De boswandeling is ongeveer 1,5 km lang.
* Startpunt: achter het Mariabeeld op domein Zellaer, Oude Baan 100 - 2820 Bonheiden. Vervolgens volg je de pijlen.
* Je hebt een eigen smartphone nodig met een data-abonnement en een voldoende opgeladen batterij. De QR-codes kan je scannen met je gsm-camera of download een gratis QR-scanner. 
* Beperk je tot deelname met de eigen gezinsbubbel, blijf op de wandelpaden, hou voldoende afstand van andere wandelaars op het traject en draag een mondmasker waar nodig.Spel: Bart Embrechts en Alain Rinckhout / muziek: Jan Blieck / kleding en attributen: Miep Embrechts / productieleiding: An Lombaerts en het opname-team van Robin Fasseur / idee: Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat / i.s.m. CC Brasschaat en met dank aan de Vlaamse Overheid en Kempisch Landschap

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Domein Zellaer
Oude Baan z/n
2820 Bonheiden
GC 't Blikveld
gratis
www.blikveld.be/vosinhetbos