u bent hier

"De Stoefpotloden" (poppenkast voor 4-10 jaar)

4 +

Figuren en poppentheater


Een animatief poppenspel, in een 'echte' poppenkast. Pinneke woont met zijn ouders in een villa. Otje is zijn buurmeisje. Zij woont met haar papa in een krot. Pinneke en Otje zijn vriendjes. De papa van Otje heeft het niet breed. Hij schrijft verhalen en dat verdient niet veel. De mama van Otje woont in Amerika. De tegenstellingen worden op de spits gedreven als een louche koopman ... Lees meer »

Een animatief poppenspel, in een 'echte' poppenkast.

Pinneke woont met zijn ouders in een villa. Otje is zijn buurmeisje. Zij woont met haar papa in een krot. Pinneke en Otje zijn vriendjes. De papa van Otje heeft het niet breed. Hij schrijft verhalen en dat verdient niet veel. De mama van Otje woont in Amerika. De tegenstellingen worden op de spits gedreven als een louche koopman 'Stoefpotloden' komt verkopen. Pinneke krijgt er één, maar Otje niet, die moet ervoor werken en de strijd aangaan met de politie en de dood, maar uiteindelijk lukt het toch.

Deze voorstelling is puur poppenspel in een echte poppenkast. Er wordt geput uit de rijke Jan Klaassen/Poesjenel traditie.
Handpoppenspel waarbij de kinderen volop meedoen. Net zoals vroeger, maar dan met een eigentijds tintje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Ruud Alles
Toon kaart De Poppenzaal
Steenweg op Oosthoven 114
2300 Turnhout
wo 17 maart 2021 van 14:30 tot 16:00 zo 21 maart 2021 van 10:30 tot 12:00
Figurentheater Propop
€ 7,0
Bestel tickets
www.propop.be/de-poppenzaal/familievo...
info@propop.be
014-423322
www.propop.be/Voorstellingen/Stoefpot...
www.propop.be