u bent hier

De spiekpietjes

3 +

Tekst en muziektheater


We halen een mini-musical naar De Kern voor alle kinderen die de Sint een warm hart toedragen, gebaseerd op de figuurtjes uit de gelijknamige boekenreeks van Thais Vanderheyden. De Sint moet zich goed voorbereiden om naar ons land te komen. Hij wil weten welke kinderen braaf zijn en welke ondeugend. Daar heeft hij zijn Spiekpietjes voor. Het zijn kleine Zwarte Pieten die zich bij kinderen in ... Lees meer »

We halen een mini-musical naar De Kern voor alle kinderen die de Sint een warm hart toedragen, gebaseerd op de figuurtjes uit de gelijknamige boekenreeks van Thais Vanderheyden.

De Sint moet zich goed voorbereiden om naar ons land te komen. Hij wil weten welke kinderen braaf zijn en welke ondeugend. Daar heeft hij zijn Spiekpietjes voor. Het zijn kleine Zwarte Pieten die zich bij kinderen in huis of in een klasje verstoppen. In de 'De Spiekpietjes' verstoppen de pietjes zich op de gekste plaatsen en helpen ze de Sint altijd om alle cadeautjes op tijd te hebben en ieder kind blij te maken.


We halen een mini-musical naar De Kern voor alle kinderen die de Sint een warm hart toedragen, gebaseerd op de figuurtjes uit de gelijknamige boekenreeks van Thais Vanderheyden.In deze musical leren we wat je allemaal moet kunnen om een ECHT Spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas?

 

De spiekpietjes mini musical 3+
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zondag 29 november 2020om 14:30
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/75065/de-spi...