u bent hier

De Schrijfwijzen: het Groot Dictee heruitgevonden

18 +


Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e? Je kan je spellingskennis opfrissen in de bib van Geel tijdens Het Groot Dictee Heruitgevonden. Op vrijdag 9 oktober kan iedereen die graag speelt met letters creatief aan de slag met taal, zonder dat hij of zij daar een spellingskrak voor hoeft te zijn. Het is een dictee voor íédereen die ... Lees meer »

Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e? Je kan je spellingskennis opfrissen in de bib van Geel tijdens Het Groot Dictee Heruitgevonden. Op vrijdag 9 oktober kan iedereen die graag speelt met letters creatief aan de slag met taal, zonder dat hij of zij daar een spellingskrak voor hoeft te zijn.

Het is een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingskrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!

Inschrijven is gratis en kan vanaf 1 augustus in onze bib via bibliotheek@geel.be of 014/566750. Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief

Schrijven vzw en De Standaard, i.s.m. Cera, de bibliotheken en Team Taaladvies (naar een idee van de bibliotheek van Mechelen).

Locatie: Café De Werft

Deze activiteit gaat door, uiteraard onder voorbehoud van de evolutie van de epidemie en de beslissingen van de Veiligheidsraad in de toekomst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Geel
Werft 30
2440 Geel
vrijdag 9 oktober 2020 van 20:00 tot 21:30
Stad Geel – bibliotheek
gratis
bibliotheek@geel.be
014566750
geel.bibliotheek.be