u bent hier

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden!

18 +


Het Groot Dictee is heruitgevonden! Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers. Wél een taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Creatief Schrijven vzw, De Standaard en de Vlaamse bibliotheken nodigen je uit om op vrijdagavond 9 oktober mee te spelen met De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en ... Lees meer »

Het Groot Dictee is heruitgevonden! Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers. Wél een taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt.

Creatief Schrijven vzw, De Standaard en de Vlaamse bibliotheken nodigen je uit om op vrijdagavond 9 oktober mee te spelen met De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden. Géén klassiek dictee vol tongbrekers en hersenkrakers. Wél een taalspel voor iedereen die van het Nederlands en taalraadsels houdt. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen!


Het spel wordt simultaan gespeeld in meer dan 75 bibliotheken over heel Vlaanderen en Brussel.


Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!


Wat valt er te winnen? Boeken, pennen en natuurlijk eeuwige roem.

Bibliotheek Permeke
Bibliotheek Permeke
De Coninckplein 26
2060 Antwerpen
vrijdag 9 oktober 2020om 20:00
creatief schrijven vzw
gratis
Sign Up
www.permeke.org/nl/event/80343/speel-...