u bent hier

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden VOLZET → Wachtlijst

12 +


Speel mee met De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden, de tweede editie in de Braembibliotheek, inclusief solo, akoestisch optreden van Fulco! VOLZET! We voorzien een kleine wachtlijst, voor wie nog een kansje wil maken op een plek. Mail of bel ons hiervoor. Op vrijdagavond 9 oktober verwelkomen we je graag in bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee ... Lees meer »

Speel mee met De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden, de tweede editie in de Braembibliotheek, inclusief solo, akoestisch optreden van Fulco!
VOLZET! We voorzien een kleine wachtlijst, voor wie nog een kansje wil maken op een plek. Mail of bel ons hiervoor.

Op vrijdagavond 9 oktober verwelkomen we je graag in bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden. Het is een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Braembibliotheek
Sint-Cordulaplein 13
2900 Schoten
vrijdag 9 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
Gemeente Schoten
gratis
036801710
deschrijfwijzen.be/speelmee/deelnemer
facebook.com/events/333385524520505