u bent hier

De pop-up radio van en voor Hoboken is terug

Amusementsmuziek, Pop en rock


In een zomer zonder veel cultuur schoot begin augustus pop-upstation Radio Louisa uit de Hobokense grond. Wegens succes krijgt dit ook een vervolg. Donderdagen 22 oktober, 26 november en 17 december gaan we terug in de ether. Wat is Radio Louisa? Centrale gasten die vertellen over hun liefde voor muziek en als het even kan bij het woord ook de daad voegen. Hoofdrolspelers als Kurt Van Eeghem, ... Lees meer »

In een zomer zonder veel cultuur schoot begin augustus pop-upstation Radio Louisa uit de Hobokense grond. Wegens succes krijgt dit ook een vervolg. Donderdagen 22 oktober, 26 november en 17 december gaan we terug in de ether.


Wat is Radio Louisa? Centrale gasten die vertellen over hun liefde voor muziek en als het even kan bij het woord ook de daad voegen. Hoofdrolspelers als Kurt Van Eeghem, Bart Hollanders en Johan Petit die schitteren in de strijd om beste bijrol. En plaatjes natuurlijk. Maar ook live muziek van de onvolprezen David Bovée. Dat is waaraan u zich mag verwachten.


De aflevering gaat telkens van start om 20.30 uur en is te beluisteren op www.radiolouisa.be. Achteraf is de aflevering ook te beluisteren op het Spotify-kanaal van Bar Louisa (link volgt).


David Bovée is een Antwerpse muzikale zwerver, en dat mag je letterlijk nemen. Van Noord-Afrika tot in Groenland, van Brazilië tot in Oost-Europa … zowat over de hele planeet sloot Bovée muzikale banden, en dat deed hij prima. ‘Een kostuum, dat is altijd goed …’ moet hij gedacht hebben toen ie in 2004 naar BBC3 trok met een nominatie in de categorie ‘boundary crossing’ … en gelijk had ie, want hij stak met zijn band Think of One een World Music Award op zak, voor de neus van Manu Chao.


Zestien jaar en heel wat watertjes later schuift Bovée aan de tafel bij Radio Louisa om het te hebben over muziek, zijn lang leven. Prettige en pretentieloze radio verzekerd.


 


Rubrieken van Kurt Van Eeghem, Bart Hollanders en Johan Petit


Muziek van de Radio Louisa huisband & special guests


 

Radio Louisa
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
donderdag 22 oktober 2020om 20:30
Gravenhof Hoboken
gratis
www.gravenhof.org/nl/event/81342/de-p...