u bent hier

de.Ploeg - Kop'Eraf

Tekst en muziektheater


De wereld is van bordkarton. In den draai dansen we samen onze wals. Verteren verzinsels en haken ons vast aan het beetje mens dat ons nog rest. Jazeker, er mag wel wat gelachen worden, tot de kop’eraf gaat, dan is ’t gedaan. Punt. Voor haar derde productie schetst theatergroep de.ploeg ons een wereld waar we allemaal stiekem van dromen, ’s nachts als de honden slapen. Theatergroep de.ploeg ... Lees meer »

De wereld is van bordkarton. In den draai dansen we samen onze wals. Verteren verzinsels en haken ons vast aan het beetje mens dat ons nog rest. Jazeker, er mag wel wat gelachen worden, tot de kop’eraf gaat, dan is ’t gedaan. Punt.

Voor haar derde productie schetst theatergroep de.ploeg ons een wereld waar we allemaal stiekem van dromen, ’s nachts als de honden slapen.

Theatergroep de.ploeg bestaat uit drie spelers (Taeke Nicolaï, Vincent Van Sande, Danny Bouman), een muzikant (Zino Moons) en een schrijver (Matthias Hellemans). 'Het is niet elke dag dat we nodig zijn' was de debuutvoorstelling van de.ploeg. In 2019 gingen ze in première met 'Koningskloote', dat ze ook speelden in CC Brasschaat.

VAN EN MET TAEKE NICOLAÏ, VINCENT VAN SANDE & DANNY BOUMAN
TEKST MATTHIAS HELLEMANS
MUZIEK ZINO MOONS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
zaterdag 9 januari 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 12,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...