u bent hier

De Patrick - GEANNULEERD

18 +

Cinefiel, Persoon en relaties, Audiovisuele kunst, Drama


Patrick krijgt na het overlijden van zijn vader, de leiding over de nudistencamping van zijn ouders. Te midden van alle heisa, gaat zijn aandacht ergens anders heen: hij bijt zich vast in de zoektocht naar zijn geliefde hamer. Het vinden van de hamer wordt een obsessie, een zoektocht naar zichzelf. Een tragisch familiedrama over rouw, geheel in adamskostuum. Patrick (Kevin Janssens) woont op ... Lees meer »

Patrick krijgt na het overlijden van zijn vader, de leiding over de nudistencamping van zijn ouders. Te midden van alle heisa, gaat zijn aandacht ergens anders heen: hij bijt zich vast in de zoektocht naar zijn geliefde hamer. Het vinden van de hamer wordt een obsessie, een zoektocht naar zichzelf.
Een tragisch familiedrama over rouw, geheel in adamskostuum.

Patrick (Kevin Janssens) woont op de naturistencamping van zijn ouders. Wanneer zijn vader (Josse De Pauw) sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen: hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. Hij moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer wordt zijn obsessie een zoektocht naar zichzelf.

De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent. Het regiedebuut van Tim Mielants is een heerlijk aparte adamskostuumfilm over rouw en de zin van het leven, vol visuele humor en Belgische tragiek.

-
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
ma 22 februari 2021om 14:00di 23 februari 2021om 20:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be