u bent hier

De Nonsens Alliantie *geannuleerd*

8 +

Humor comedy


Humor voor de familie! De Nonsens Alliantie brengt interactieve humor gebaseerd op suggesties van het publiek (vanaf 8+). Al bijna 20 jaar lang verrast De Nonsens Alliantie iedereen met impro comedy van de bovenste plank. Niets is voorbereid en wordt ter plaatse verzonnen. Ze brengen een mix van verbale, visuele en vaak ook muzikale humor gebaseerd op suggesties van het publiek. Geschikt voor ... Lees meer »

Humor voor de familie! De Nonsens Alliantie brengt interactieve humor gebaseerd op suggesties van het publiek (vanaf 8+).

Al bijna 20 jaar lang verrast De Nonsens Alliantie iedereen met impro comedy van de bovenste plank. Niets is voorbereid en wordt ter plaatse verzonnen.
Ze brengen een mix van verbale, visuele en vaak ook muzikale humor gebaseerd op suggesties van het publiek. Geschikt voor een publiek van 8 tot 88 jaar.

De acteurs zijn niet alleen ervaren improvisatoren maar ook actief als stand-up comedian, cartoonist, muzikant en/of schrijver voor radio, televisie en theater: finaleplaatsen 'Humo’s Comedy Cup', cartoons in o.a. Metro, De Streekkrant en TévéBlad, redactie –en schrijfwerk voor o.a. De Rechtvaardige Rechters, De Kazakkendraaiers, De Raadkamer, Tegen De Sterren Op, De Slimste Mens ter Wereld, Familieraad, Komen Eten en Studio 100-series als Gert & Samson Zomerpret, Prinsessia, Lolly Lolbroek en Kosmoo.

De Nonsens Alliantie speelt in een wisselende bezetting en bestaat uit Mario De Koninck, Lode Demetter, Jan-Bart De Muelenaere, Marleen Labbeke, Erwin Van de Mosselaer en Stef Vanpoucke

Opgelet:
Schrijf je in per bubbel. Let wel dat je bubbel compleet moet zijn vooraleer je binnen kan.
Deze activiteiten vinden plaats in openlucht. Breng bij fris weer een extra trui mee, of een regenjas bij regen.
Breng je eigen stoeltje mee.
Mondmasker wordt aangeraden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart RV-Waarloos
Ferdinand Maesstraat 95
2550 Kontich
zaterdag 15 augustus 2020 van 20:00 tot 21:30
Vrijetijdsdienst Kontich
€ 5,0
uitwinkel@kontich.be
03 450 78 31
webshopkontich.recreatex.be/Home