u bent hier

De Molse 60


Een unieke, avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden vertrekkende van op de Maat in Mol. Alvast een datum voor elke wandelaar en natuurliefhebber om aan te kruisen in zijn agenda en een leuke uitdaging om aan te gaan met je vrienden, familie, sport- en jeugdvereniging. Jeugdkamp De Maat fungeert als centraal punt van deze bijzondere ... Lees meer »

Een unieke, avontuurlijke wandeling langs verschillende natuurgebieden, prachtige meren en bezienswaardigheden vertrekkende van op de Maat in Mol. Alvast een datum voor elke wandelaar en natuurliefhebber om aan te kruisen in zijn agenda en een leuke uitdaging om aan te gaan met je vrienden, familie, sport- en jeugdvereniging.

Jeugdkamp De Maat fungeert als centraal punt van deze bijzondere dag. Vanaf 5 uur kan je starten met een avontuurlijke wandeling van 60 km. Hiervoor betaal je 15 euro, incl. verzekering en bevoorrading. Een lekker middagmaal kan je bijbestellen voor 5 euro extra. (Ook wandelafstanden van 20 & 40 km zullen mogelijk zijn)

LET OP: Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Voor de wandelingen variërend van 5 tot 20 km (zonder bevoorrading) betaal je ter plaatse 2 euro. Inschrijven op voorhand is ook niet nodig.

Jeugdkamp De Maat
De Maat 4
2400 Mol
zaterdag 11 mei 2019van 05:00 tot 23:30
Scouts Ginderbuiten Sint-Carolus
€ 15,0
demolse60@gmail.com
+32 475 78 67 36