u bent hier

De Mens Late Night - De Mens

Pop en rock


De Mens zakt graag af naar de theaters in ons land. In 2020 doen ze dat in het decor van een late night-talkshow. Met een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de soms intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit hun rijke repertoire. De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van doorvoeld entertainment, en populairder en geliefder dan ooit, zakt graag af naar de talrijke ... Lees meer »

De Mens zakt graag af naar de theaters in ons land. In 2020 doen ze dat in het decor van een late night-talkshow. Met een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de soms intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit hun rijke repertoire.

De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van doorvoeld entertainment, en populairder en geliefder dan ooit, zakt graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is.

In 2020 doen de mannen dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in ‘De Mens Late Night’ op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
za 24/10/20 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 23,5
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1617/de-mens