u bent hier

De meest complete vogelcursus ooit ... in Turnhout - HELAAS VOLZET


De cursus is volzet. Een reservelijst wordt aangelegd. Mail uw gegevens door naar tineke.thijs@cvn.natuurpunt.be.Een ontspannende hobby voor natuurliefhebbers; vogels spotten, leren kennen en herkennen. Steeds meer mensen geraken in de ban van vogels. Bij het Grote Vogelweekend tellen al meer dan 14.000 Vlaamse gezinnen de vogels in hun tuin! Met deze extra lange DAGCURSUS dompelen we jullie ... Lees meer »

De cursus is volzet. Een reservelijst wordt aangelegd.
Mail uw gegevens door naar tineke.thijs@cvn.natuurpunt.be.

Een ontspannende hobby voor natuurliefhebbers; vogels spotten, leren kennen en herkennen. Steeds meer mensen geraken in de ban van vogels. Bij het Grote Vogelweekend tellen al meer dan 14.000 Vlaamse gezinnen de vogels in hun tuin!

Met deze extra lange DAGCURSUS dompelen we jullie een heel jaar onder in een vogelbad. Deze jaarcursus is eerder gericht op beginners, maar ook gevorderden zullen er nog heel wat van opsteken. De cursus bestaat uit 15 theorielessen en 9 excursies waaronder twee dagtochten. De lessen worden gegeven door een professionele lesgever van Natuurpunt CVN die ons tevens begeleidt op alle excursies. Theorielessen op vrijdagvoormiddag van 09u30 tot 12u30.

De excursies zijn op vrijdag of zaterdag en zijn meestal in de Kempen. De dagtochten voeren ons naar de Ardennen en naar de omgeving van het Verdronken Land van Saeftinghe.

De thema’s die aan bod zullen komen zijn onder meer: leren kijken naar vogels, vogels in de tuin, watervogels, bosvogels, vogelzang herkennen, vogels uit de beekvallei, weidevogels, heidevogels, vogels voorbij de taalgrens, roofvogels, vogels digitaal, ganzen, uilen, vogeltrek enz.

DEELNAMEPRIJS

Het inschrijfgeld bedraagt €230. Ben je lid van Natuurpunt? Dan krijg je korting en betaal je €200. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via het formulier onderaan. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail (controleer zeker je spamfolder).  Vergeet je niet in te loggen, anders ontvang je de korting niet.  Je betaalt veilig op onze website met je kaart of via overschrijving.

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
van 10/01/20 tot 18/12/20
Natuurpunt CVN
€ 230,0
Sign Up Sign Up Sign Up
tineke.thijs@cvn.natuurpunt.be
014 47 29 55
www.natuurpunt.be/agenda/de-meest-com...