u bent hier

De Mannschaft

18 +


Door de nieuwe, verstrengde coronamaatregelen sluit Arenberg opnieuw de deuren tot en met 6 december 2020. We bekijken volop wat dit betekent voor de verschillende voorstellingen. De ticketbalie brengt alle ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf geen actie ondernemen. John & Jane Na de eerdere succesvolle passage van Liv en Dethleff maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor ... Lees meer »

Door de nieuwe, verstrengde coronamaatregelen sluit Arenberg opnieuw de deuren tot en met 6 december 2020. We bekijken volop wat dit betekent voor de verschillende voorstellingen. De ticketbalie brengt alle ticketkopers persoonlijk op de hoogte. Je moet zelf geen actie ondernemen.

John & Jane

Na de eerdere succesvolle passage van Liv en Dethleff maakt De Mannschaft een nieuwe voorstelling voor jongeren: John & Jane.

John & Jane wordt een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd de puber. Een dwaaltocht door de donkere krochten van diens hersenspinsels. Maak kennis met de demonen die daar leven.

John en Jane, twee jonge mensen die, blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten, niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord op de prangende vraag ‘wie ben ik?’ te vinden. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of ‘hey jom’.

Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Ook al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden.

John & Jane wordt een voorstelling over het verdwalen van een jonge mens in een veel te grote wereld. Over de afwezigheid van een identiteit, over iemand zijn, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno’s, behangpapier, over rozengeur, over maneschijn, over bang zijn van alles, of toch veel.

Website | Facebook

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Grote
Arenbergstraat 28
2000 Antwerpen
donderdag 18 november 2021 van 20:15 tot 23:59
Arenberg Antwerpen
gratis
www.arenberg.be/nl/programma/de-manns...
www.arenberg.be