u bent hier

De Mannschaft - JOHN & JANE (14+)

14 +


Een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd 'de puber'. John en Jane: twee jonge mensen die – blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten – niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord te vinden op de prangende vraag 'Wie ben ik?'. Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf ... Lees meer »

Een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een jonge mens genaamd 'de puber'.

John en Jane: twee jonge mensen die – blijkbaar in tegenstelling tot al hun leeftijdsgenoten – niet weten wie ze zijn, gaan op een queeste om een antwoord te vinden op de prangende vraag 'Wie ben ik?'.

Ze zijn niemand, vinden hun eigen naam lelijk/niet van toepassing op zichzelf en noemen zichzelf daarom John en Jane Doe, omdat dat beter klinkt dan X en Y of 'hey jom'. Hun spreekwoordelijke pad ligt bezaaid met obstakels, angsten en demonen. Al vinden deze twee vreemden zichzelf misschien niet, ze hebben in ieder geval wel al elkaar gevonden.

Met humor, ontroering, en vooral een haarfijn aanvoelen weet De Mannschaft als geen ander het jonge publiek te treffen.

'JOHN & JANE' wordt een voorstelling over verdwalen in een veel te grote wereld. Over iemand zijn – of niet, over Dionne Warwick, over geluidloos wenen, over kinderbueno's, bang zijn van alles, of toch veel.

credits
concept, tekst en regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen
spel: Lien Thijs en Pieter-Jan De Wyngaert
scenografie en kostuums: Laura Wallrafen
lichtontwerp en technische leiding: Thomas Stevens
beeld: Charlotte Wouters'170 jongeren hingen werkelijk aan hun lippen: juiste vibes, juiste humor, juiste taal, stevige dynamiek, stevig onderwerp dat vanuit vele hoeken wordt aangegaan.' An Joseph

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
wo 14 oktober 2020 van 20:15 tot 21:30 vr 16 oktober 2020 van 20:15 tot 21:30
Cultuurhuis De Warande
€ 14,0
014 41 69 91
www.warande.be
www.demannschaft.be