u bent hier

De Laag Gelanden


Marcel Vanthilt speelt Arbeid Adelt!, covers en meer ongezien. Moeten we Marcel Céline Gérard Vanthilt nog voorstellen? We zullen proberen met wat je niet zou weten. Zijn jeugdschoolmakker was Dominique Deruddere en samen maakten ze kortfilms. Rond het ontstaan van Radio Centraal schreef hij al voor Humo. Een paar jaar later maakte hij reportages voor Roodvonk, die toen ook bij Centraal een ... Lees meer »

Marcel Vanthilt speelt Arbeid Adelt!, covers en meer ongezien.
Moeten we Marcel Céline Gérard Vanthilt nog voorstellen? We zullen proberen met wat je niet zou weten. Zijn jeugdschoolmakker was Dominique Deruddere en samen maakten ze kortfilms. Rond het ontstaan van Radio Centraal schreef hij al voor Humo. Een paar jaar later maakte hij reportages voor Roodvonk, die toen ook bij Centraal een filmpje kwamen schieten. Eén van de quizzen die hij presenteerde was De Lage Landen. Verder is Marcel schilder, acteur, papa, gedichtenvoorlezer, presentator, enfant terrible, bijna politieker en zo veel meer… Maar we kennen hem natuurlijk allemaal vooral als zanger/oprichter van Arbeid Adelt!. Vanavond speelt Marcel AA!-covers, solowerk en andere ongein voor jullie, in het Salon van De Studio. Live sets om 20u, 21u en 22u!

DJ sets van Ungawa Dirk & Bert Lezy


Het idee voor een avond muziek maar dan enkel Nederlandstalig en Radio Centraal waardig was al langer een plan van Bert Lezy en Dirk Ungawa, Marcel was de link die nog miste…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
vrijdag 6 november 2020 van 21:00 tot 21:00
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com