u bent hier

De Krankzinnige Tempelier


Op de laatste Nacht van Permeke in januari 2020 ging het luisterspel De Krankzinnige Tempelier live in première. Dat de schrijver van het stuk nadien de kans zou krijgen om dit hoorspel in een barokopera van zeven scènes te gieten hadden we alleen maar kunnen dromen. In de antieke setting van het Salon van De Studio komt het verhaal intens tot leven. De laatste schooldag. De leraar biologie ... Lees meer »

Op de laatste Nacht van Permeke in januari 2020 ging het luisterspel De Krankzinnige Tempelier live in première. Dat de schrijver van het stuk nadien de kans zou krijgen om dit hoorspel in een barokopera van zeven scènes te gieten hadden we alleen maar kunnen dromen. In de antieke setting van het Salon van De Studio komt het verhaal intens tot leven.
De laatste schooldag. De leraar biologie van het St.-Jos College vertrekt met drie kloeke knapen naar het bos van Houssière om er een week pedagogisch te kamperen. Maar niet alles verloopt volgens plan en er gebeuren vreemde dingen in het bos. Waar is de blokhut? Is de leraar zuiver op de graat en is iedereen wie hij beweert te zijn? Een zonderling waart rond in het bos. Is hij wat kwatongen beweren?
K.N.T.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
zondag 8 november 2020 van 20:00 tot 20:00
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com