u bent hier

De Komedie Compagnie met Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Peter Van Asbroeck e.a. - ‘t Groot lot

Tekst en muziektheater


Alain is een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro.   Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Zijn vrouw, Sylvie ... Lees meer »

Alain is een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro.


 


Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Zijn vrouw, Sylvie (gespeeld door Vicky Florus), eveneens uitgeblust, is huisvrouw en compleet vastgeroest in hun saaie alledaagse leventje.


Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro. Vanaf dat moment wil hij alleen nog maar zijn oude leventje van hard werken ruilen voor nietsdoen, het geld meenemen en zo snel mogelijk samen met zijn vrouw vluchten.


Thuisgekomen wacht Alain echter een verrassingsverjaardagsfeestje met een bevriend koppel (gespeeld door Christophe Stienlet en Helga Van der Heyden) dat Sylvie in het geniep aan het voorbereiden was. Hij boekt heel impulsief meteen een vlucht naar de Braziliaanse zon en belt een taxi voor 2! Voor ze echter kunnen vertrekken komen de vrienden toe en dagen er ook heel wat onverwachte figuren op.


Het begin van een dolle avond met onverwachte wendingen!
Cast: Dirk Van Vooren, Vicky Florus, Christophe Stienlet, Helga Van der Heyden, Dirk Lavrysen, Peter Van Asbroeck, Maarten Bosmans en Frank Hofmans

Auteur: Ray Cooney

Regie: Drik Lavrysen


 


 


 

De Komedie Compagnie met Dirk Van Vooren, Christophe Stienlet, Peter Van Asbroeck e.a. - ‘t Groot lot
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
donderdag 21 januari 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72962/t-gro...