u bent hier

De kleinste concertzaal ter wereld

Pop en rock


Wie binnen kijkt wordt meegezogen in een fabelachtig concertinterieur, in detail uitgebouwd als een poppenhuis waar van alles te ontdekken is: inspirerende schouwburgloges, poppetjes als toeschouwers, witte duiven, lichteffecten, pluche donkerrode gordijnen … TIJDENS HET VUURFEEST IN HET BISSCHOPPENHOPPARK - BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE DAGPROGRAMMA De duiventil is een grote zeszijdige kiosk met ... Lees meer »

Wie binnen kijkt wordt meegezogen in een fabelachtig concertinterieur, in detail uitgebouwd als een poppenhuis waar van alles te ontdekken is: inspirerende schouwburgloges, poppetjes als toeschouwers, witte duiven, lichteffecten, pluche donkerrode gordijnen …

TIJDENS HET VUURFEEST IN HET BISSCHOPPENHOPPARK - BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE DAGPROGRAMMA

De duiventil is een grote zeszijdige kiosk met een puntdak, beschilderd zodat het de looks krijgt van een … echt ‘duvekot’. Die duiventil fungeert als een mega-kijkdoos. Het is in wezen ‘de kleinste concertzaal ter wereld’. Wie binnen kijkt wordt meegezogen in een fabelachtig concertinterieur, in detail uitgebouwd als een poppenhuis waar van alles te ontdekken is: inspirerende schouwburgloges, poppetjes als toeschouwers, witte duiven, lichteffecten, pluche donkerrode gordijnen …

Levende pop speelt live piano

In die duiventil is er (enkel) plaats voor pianiste Katrien. Zij speelt er – vermomd als een levensgrote pianopop - haar composities. Het publiek beleeft haar concert mee door in de duiventil binnen te gluren langs ‘kijkgleuven’, en door te luisteren naar de pianomuziek via koptelefoons die in de kijkgaten zijn opgehangen. Op hetzelfde moment kunnen 10 toeschouwers kijken en luisteren.

Wie luistert en binnenkijkt treedt binnen in een instant-sprookjeswereld. Tranen in de ogen, ongeloof, sprakeloosheid, gelukzalige glimlach … zijn de meest voorkomende reacties. Sommigen blijven minuten lang kijken en luisteren.

Pigeon on Piano
Park Bisschoppenhof
Suzanne Spanhovenstraat 2
2100 Deurne
zaterdag 9 december 2017van 16:00 tot 18:00
cultuurcentrum Deurne
gratis
www.ccdeurne.be/nl/event/42396/de-kle...