u bent hier

De Kleine Zeemeermin

6 +

Animatie en kinderfilms


In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week De kleine Zeemeermin uit 1983. De opstandige zeemeermin Ariel is gefascineerd door het leven op het land. Op één van de door haar vader, koning Triton, verboden bezoeken aan het oppervlak, valt ze voor een menselijke prins. In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week De kleine Zeemeermin uit 1983. ... Lees meer »

In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week De kleine Zeemeermin uit 1983. De opstandige zeemeermin Ariel is gefascineerd door het leven op het land. Op één van de door haar vader, koning Triton, verboden bezoeken aan het oppervlak, valt ze voor een menselijke prins.

In februari spelen we vijf weken lang dé Disney klassiekers. Deze week De kleine Zeemeermin uit 1983.


De opstandige 16-jarige zeemeermin Ariel is gefascineerd door het leven op het land. Op één van de door haar vader, koning Triton, verboden bezoeken aan het oppervlak, valt ze voor een menselijke prins. Vastbesloten om met haar nieuwe liefde samen te kunnen zijn, sluit Ariel een gevaarlijke deal met de zeeheks Ursula. Ariel wordt voor drie dagen een mens maar als de plannen mis gaan, moet de koning het ultieme offer brengen voor zijn dochter.


VS, 1989, 83’

Ron Clements & John Musker
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
woensdag 3 februari 2021om 14:15
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71944/famili...