u bent hier

De Grote Schijn


Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is een grote beleving, ... Lees meer »

Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.
Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is een grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere.
Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert.

De Grote Schijn belicht deze herfst voor de tweede maal het meest inspirerende stukje van Antwerpen. Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker.

Ambassadeurs van dit evenement zijn Tine Embrechts en Bartel Van Riet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Rivierenhof
Turnhoutsebaan 232
2100 Deurne
Van vr 25 oktober 2019 18:00 tot ma 11 november 2019 23:00
€ 15,0
www.degroteschijn.be
info@degroteschijn.be