u bent hier

De Boekeling

Tekst en muziektheater


Mevrouw Boekeling is gek op boeken. In haar handen komen ze tot leven. De boeken veranderen in een appel, een trein en zoveel meer. Kom mee genieten van deze fantasierijke, beeldende voorstelling! Mevrouw Boekeling is gek is op boeken. Ze heeft een bijzondere stapel boeken, die ze met alle kinderen wil delen. Geen boek is hetzelfde. In haar handen komen ze tot leven. De boeken in een auto, een ... Lees meer »

Mevrouw Boekeling is gek op boeken. In haar handen komen ze tot leven. De boeken veranderen in een appel, een trein en zoveel meer. Kom mee genieten van deze fantasierijke, beeldende voorstelling!


Mevrouw Boekeling is gek is op boeken. Ze heeft een bijzondere stapel boeken, die ze met alle kinderen wil delen. Geen boek is hetzelfde. In haar handen komen ze tot leven. De boeken in een auto, een trein, in een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die dansen, kriebelen en giechelen.


Er was eens een boek….Ik wil er steeds weer in kijken…mijn favoriete boek.


Het liefst zou ik het nooit meer dicht doen. Erin kruipen zoals een eekhoorntje in een boom.


Ik verstop me in het verhaal, dan kan niemand mij vinden.


Als het je leuk lijkt, kan ik je wel een keertje meenemen!


Kom genieten van de fantasierijke boekenwereld van mevrouw Boekeling. Ze neemt jullie met plezier mee op ontdekkingstocht. Deze lieve dame nodigt jullie uit om mee te bewegen en zingen. Kan jij ook vliegen als een vlinder en blazen als de wind?


Bekijk hier de teaser:

Theatergroep Knars
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
ma 8 maart 2021 van 09:30 tot 09:30 ma 8 maart 2021 van 10:45 tot 10:45
Bibliotheek Permeke
€ 4,0
Bestel tickets
www.permeke.org/nl/event/82901/jeugdb...